Yacht haluatko? Kuinka valita erityyppisten purjeveneidemme välillä

Yacht haluatko? Kuinka valita erityyppisten purjeveneidemme välillä

Katamaraani vs yksirunkoinen – mikä ero on?

Ensinnäkin puhutaan terminologiasta. Jos haluat valita yksirunkoisen ja katamaraanin, sinun on tiedettävä, mikä tekee niistä erilainen. Yksinkertaisesti sanottuna, kuten nimestä voi päätellä, yksirungolla on vain yksi runko (jahdin päärunko), kun taas katamaraanilla on kaksi runkoa.
Kahden rungon omaavan katamaraanin edut ovat, että ne pysyvät tyypillisesti tasaisemmina ja tarjoavat paljon enemmän tilaa, kun taas yksirunkoinen saavuttaa aina nopeammat nopeudet purjehdettaessa. Tässä on yksi hämmästyttävistä isäntämme, Cara Whiteman, sanottava erosta:
Jos haluat purjehtia, varaa yksirunkoinen saadaksesi todellisen aiton kokemuksen purjeen yli nojautuvasta ja aaltojen läpi purjehtivasta aluksesta! Älä huoli, jos pidät silti tilastasi – voit aina varata isommat yksirungot, kuten Jeanneau 54 (Premium Plus).

Vaihtoehtoisesti, jos haluat täydentää rusketusta, katamaraani on paras veto, jossa on paljon ulkotilaa rentoutumiseen ja siemaillen cocktaileja. Keittiö on paljon suurempi ja jahti pysyy vakaampana merellä, joten jos olet foodie, voit nauttia tilavasta ja sosiaalisemmasta ruokailukokemuksesta, jonka ylimääräinen huone sallii.

Ajateltavia asioita ennen varaamista

Ei ole mitään parempaa kuin jonkun todella tuntevan suositus. Toisella hämmästyttävällä kipparillamme, Anton Ha, on upeita vinkkejä, joita voit miettiä ennen varaamista:
Jos aiot liittyä TYW: hen kesän huipulla, varsinkin viikkojen 26-34 välillä, varaa siis jahti, jossa on ilmastointi! Kaikissa Premium Plus -yksikkö- ja katamaraaniveneissä (ja pieni valikoima Premium-jahteja) on mukana AC.
Älä aio antaa ihmisten nukkua sedanissa (oleskelutila), koska se saa jahdin näyttämään sotkuiselta koko viikon ajan, mikä ei ole hauskaa. Jos sinulla on varaa pitää miehistön koko alhaalla, nautit todella siististä tilasta.

Jahtityypit

Yacht-veneidemme erojen ymmärtämisen helpottamiseksi luokittelemme ne vakio-, premium- ja premium plus-luokkiin. Riippuen siitä, mitä tarvitset kokemuksestasi huoneiden, tilan, tilojen ja tietysti hinnan suhteen, meillä on jahti, joka toimii miehistösi hyväksi!

Vakio (Monohull)

Nämä jahdit ovat loistava vaihtoehto ensikertalaisille TYW: llä. Niissä on täysin varustettu keittiö ja vähintään kaksi kylpyhuonetta. He eivät ole koskaan yli kahdeksanvuotiaita (usein uudempia), ja niihin mahtuu jopa 10 henkilöä, kippari ja isäntä mukaan lukien.

Premium (Monohull)

Jos etsit aitoa purjehduskokemusta pienellä lisämukavuudella (ja nopeudella), valitse tämä jahti. Tavallista jahteja suurempi, siinä on tilavammat mökit ja oleskelutila. Pienessä määrässä Premium-jahteja on ilmastointi – tämä on selvästi merkitty jokaisen jahdin spesifikaatioon, joten tarkista. He eivät ole koskaan yli viiden vuoden ikäisiä (usein uudempia), ja niihin mahtuu jopa 12 henkilöä, kippari ja isäntä mukaan lukien.

Premium (katamaraani)

Jos olet täällä maksimoimalla auringonottosi ja Instagrammingisi ensiluokkaisella jahdilla, tämä on sinulle sopiva. Ylimääräinen tila tarkoittaa, että laivalla on kolme auringonottopaikkaa sekä tilavat mökit ja oleskelutila. Pienessä osassa Premium-jahteja on ilmastointi, mikä on selvästi ilmoitettu jokaisen jahdin spesifikaatiossa, mutta tarkista. He eivät ole koskaan yli viiden vuoden ikäisiä (usein uudempia), ja niihin mahtuu jopa 12 henkilöä (vaikka jotkut voivat kuljettaa vain 10 tai 11), mukaan lukien kippari ja isäntä.

Premium Plus (Monohull)

Yhdellä näistä vakavasti tyylikkäistä purjeveneistä. Täydellinen niille, jotka haluavat kokea todella purjehduksen, nauttimaan #yachtlifein tuomasta kiireestä. Etuihin kuuluu taattu ilmastointi, räjähtävä äänijärjestelmä ja laitteiden latauspisteet. Lisäksi aluksella on 4–6 mökkiä ja vähintään kolme kylpyhuonetta. He eivät ole koskaan yli neljän vuoden ikäisiä (usein uudempia), ja niissä voi olla jopa 12 henkilöä (vaikka jotkut voivat kuljettaa vain 11), mukaan lukien kippari ja isäntä.

konesuni