Mikä on jahtisi tyyppi?

Mikä on jahtisi tyyppi?

Purjehdus ei ole pelkästään ylellisyyttä. Jahdin omistaminen on monien unelma. Jos olet joku, joka aikoo ostaa jahdin itsellesi tai erityiselle henkilölle, valitse ensin oikea jahti. Purjeveneitä on useita luokkia, ja sinun on punnittava vaihtoehtosi ja valittava sopiva jahti – myytävät Express- tai Pershing-jahdit – käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Sporty Express -risteilijä

Tyylikäs ja tyylikäs näissä jahdeissa on yksi kansi rungon yläpuolella. Kannen alapuolella on asuintilat. Välimeren jahdiksi kutsuttu, tämän jahdin kannella oleva avoin tila antaa sinun ottaa aurinkoa ja ruskettaa sydämesi tyydyttäväksi. Jos asut paikassa, jossa kesät eivät ole kovin kovia, sää on hallittavissa ja etsit adrenaliinia, urheilullinen pikaristeilijä on veneesi.

Tässä luokassa on kova yläosa, jossa on hydraulijärjestelmän vetämä yläosa

Pershing-jahdit

Jos haluat enemmän katettua tilaa ja varjoa kannella, Pershing-jahti, joka on kova huippu-jahti. Pershing-vene on paitsi voimakas myös erittäin tyylikäs. Siinä on täysin peitetty alue kannen yläpuolella, lämpötilavalvotut huoneet sisällä, valtava aurinkokatto, liukuikkunat jne.

Löydät Pershing-veneitä alueeltasi myytäväksi, jos et halua ostaa upouutta venettä. Voit tutustua käytettyihin Pershing-jahteihin ja valita yhden, joka tarjoaa sinulle kaikki tarvitsemasi palvelut, vertailla hintoja ja valita yhden.

Uudet Pershing-jahdit ovat melko kalliita, ja olisi parasta neuvotella alueesi Pershing-huvialuksen välittäjien kanssa ymmärtääkseen käytettävissä olevat vaihtoehdot.

Tyylikäs sedan-sillan risteilijä

Tunnetaan myös nimellä sedan, fly bridge ja sport bridge; näissä supermachteissa Miamissa on ylimääräinen tila päällirakenteen päällä. Kapteenilla on ohjausasema työskentelemään häiritsemättä aluksella olevia vieraita tai omistajia. Näissä jahdeissa on myös oleskelutilat ja istuinjärjestelyt.

Jos olet joku, joka on luksusjahti, tämä on jahti sinulle.

Skylounger tai Motor Yacht

Kuten nimestä voi päätellä, tämä jahti toimii moottorilla. Näillä moottoriveneillä on ulkoneva etuosa ja pieni keulatila ulkopuolella. Katto lepotuoli tai moottorivene on mikä tahansa muu moottorilla varustettu jahti. Ne tarjoavat parhaan luksuksen, ja ne valitaan ihanteellisesti pidempään risteilyyn, kun omistaja tai matkustajat haluavat tehdä pitkän matkan.

konesuni