Purjevene

Purjevene

Saadaksesi paremman käsityksen siitä, minkä tyyppinen moottorivene sopii parhaiten tarpeisiisi; YACHTS INVEST -välittäjäsi voi neuvoa sinua markkinoilla olevista erilaisista vaihtoehdoista uudisrakentamiseen tai ennalta omistettuihin aluksiin. Sillä välin tässä on yhteenveto oppaasta erityyppisille moottoriveneille koon mukaan, kuten niitä kutsutaan Välimerellä:

MOOTTORIVENEET KOKOON

Mega-jahdit

Mega-jahti on yli 50 metriä pitkä ja suunniteltu poikkeuksellisen suurille ryhmille ja suuremmille perheille. Niihin osallistuu useiden kokopäiväisten jäsenten ammattimiehiä. Ne ovat parasta kokoa, mukavuuksia ja ylellisyyttä. Näihin valtaviin jahteihin mahtuu suuri määrä vieraita, jotka nukkuvat ja risteilevät, ja niillä on kaikkea uima-altaista diskoihin, elokuvateattereihin, kokoushuoneisiin, kylpylöihin ja kuntosaleihin. Löydät ne Välimerestä kesäksi ja Karibialta tai Persianlahdelta talvella, koska suurin osa on suunniteltu transatlanttiselle alueelle.

Napsauta tästä saadaksesi Mega-Yachtit, joita ehdotamme luetteloissamme.

SUPERYAKKIT

Superyacht on yli 30 metriä pitkä ja sitä kutsutaan sellaisenaan kahdesta syystä: sen koosta ja kokoaikaisesta miehistöstä. Superyacht liittyy yleensä myös korkeisiin osto- ja ylläpitokustannuksiin, ja sillä voi olla monia ominaisuuksia, porealtaista elokuvateattereihin. Purjeen ja moottorin välillä ei yleensä tehdä eroa määriteltäessä superyachtia. Ne on yleensä varustettu monilla mukavuuksilla, kuten audiovisuaalinen viihde ja vesiurheiluvälineet.

YLITTÄISET MOOTTORIVENEET

Ylelliset moottorijahdit ovat noin 24 metrin pituisia ja sopivat perheille ja suurille ryhmille. Heillä on tavallisesti 2–4 hengen pysyviä tai kausiluonteisia miehistöjä. Yleensä ne ovat tilavia, vakaita ja suunniteltu puhtaalle mukavuudelle, mikä tekee niistä myös viihdyttäviä. Ne on myös varustettu erilaisilla mukavuuksilla, kuten viihdetarvikkeilla ja vesiurheiluvälineillä.

URHEILURISTAJAT JA LAPSIRISTAJAT

Risteilijä-termiä käytetään kuvaamaan venettä, jonka pituus on alle 18 metriä. Ne voivat kuljettaa joko pääkannen ja asuintilat alapuolella tai myös pienemmän lentosillan. Nämä mallit ovat tunnettuja urheilullisesta ja tyylikkäästä ulkonäöltään, mutta myös kompaktit ja helposti ohjattavat 1 tai 2 henkilöä. Niitä kutsutaan myös Välimeren tyyliin tarkoitetuiksi veneiksi, jotka soveltuvat paremmin päiväristeilyihin ja suhteellisen lyhyisiin navigointiohjelmiin.