Klassinen jahti

Klassinen jahti

Jahtityypit

Ylellisellä charter-lomallasi valitsemasi jahtityyppi muokkaa kokemustasi, joten on tärkeää ymmärtää, mitä jokaisella charter-jahdilla on tarjottavanaan ennen päätöksen tekemistä. Purjehdusalalla käytetään monia erilaisia ​​termejä, ja perusteiden käsitteleminen on hyvä lähtökohta ylellisen charter-loman varmistamiseksi.

Termi jahti viittaa ylelliseen huviveneeseen. Monia saatavilla olevia tilausjahteja pidetään superyachtina, mikä tarkoittaa, että ne ovat yli 24 metriä pitkiä ja voivat kuljettaa paljon vieraita, ja aluksella on ylellisiä mukavuuksia. Megayacht on toinen termi, joka viittaa yleensä suurempiin yli 80 metrin (260 ‘) superyhteisiin.

Ylellisiä tilausjahteja on erilaisia, joista tärkeimmät ovat moottori, purjehdus, katamaraani ja gulet, jotka voidaan sitten luokitella omiin alaryhmiinsä. Esimerkiksi moottorijahdit on jaettu moottoreihin, joissa on yksi moottori, kaksi tai useampia moottoreita, flybridge tai open, joista kukin tarjoaa erilaisia ​​etuja riippuen haluamastasi vuokraajasta. Etsitpä sitten nopeaa suorituskykyä tai etsintää ja seikkailua, lue täydellinen opas luksusjahtityyppeihin löytääksesi sinulle täydellisen.

Retkijahti

Retkikuntajahti ei ole sellaista alusta, jota useimmat ihmiset ostavat satunnaisiin huviviikonloppuihin. Ne toimisivat tietysti hienosti näihin tarkoituksiin, mutta ne on todella tarkoitettu pidemmille matkoille. Nämä jahdit pystyvät purjehtimaan todella pitkään ja pysyvät kuitenkin omavaraisina. Tämä on ratkaisevan tärkeää ihmisille, jotka suunnittelevat pitkiä merimatkoja ympäri maailmaa.

Retkikunnan jahdit ovat uskomattoman voimakkaita, ja jos sinulla on koskaan mahdollisuus purjehtia yhdellä, sinuun tekee siitä suuren vaikutuksen. Nämä alukset pystyvät myös purjehtimaan erittäin tehokkaasti. He käyttävät hyvällä tavalla käytettävissä olevia resursseja suorittaakseen pitkiä matkoja vaivattomasti. Tämän tyyppisten alusten avulla ihmisten on helppo pysyä merellä pitkiä aikoja ilman haittaa.

Yksi retkijahdin viemisen eduista niin pitkälle matkalle on, että sinun ei tarvitse uhrata mukavuuksiasi millään tavalla. Näihin jahteihin voi ladata kaiken, mitä tarvitset viihdyttääkseen ja onnellisena pitkällä matkalla. Nämä luksusalukset pystyvät yhdistämään tehokkuuden ja käytännöllisyyden kaikkiin nautittaviin ylellisyyksiin. Jotkut retkikunnan jahdit ovat niin ylellisiä, että se ei ole toisin kuin yöpyminen luksushotellissa.

Ihmiset käyttävät näitä tutkimusmatkan jahteja ympäri maailmaa. Kun joku haluaa lähteä matkalle tyylikkääseen kaukana olevaan paikkaan, retkikunnan jahdin ottaminen on yksi parhaista vaihtoehdoista. Nämä jahdit ovat erittäin kalliita, eikä useimmilla ihmisillä ole varaa niihin. Ylellinen retkikunnan jahti tulee olemaan vielä kalliimpi kuin useimmat muut tämän luettelon jahdit.

Moottorijahti

Moottorijahti on moderni versio purjeveneistä, jotka kaikki tuntevat ja rakastavat. Tämäntyyppiset jahdit ovat yleisimpiä. Ne ovat erittäin mukavia käyttää juhliin ja jopa vain rentoihin lomiin. Ihmiset vuokraavat näitä moottoriveneitä usein erityistilaisuuksia varten, jotta heillä olisi todella hyvä aika.

Kun useimmat ihmiset ajattelevat jahteja, he ajattelevat jonkinlaista juhla-alusta. Monet yritykset, jotka vuokraavat tällaisia ​​aluksia, käyttävät niitä arvokkaisiin juhliin. Nämä alukset ovat juuri oikean kokoisia voidakseen isännöidä melko suuren ryhmän. Voit nauttia upeasta ajasta, jos sinulla on erityinen tapahtuma ulkona vedessä yhdessä näistä moottoriveneistä.

Tällaiset jahdit sisältävät yleensä kaikenlaisia ​​hauskoja asioita, joista ihmiset voivat nauttia. Ei ole harvinaista, että näillä jahdeilla on porealtaita, tanssilattia, baareja ja jopa uima-altaita. Jos haluat tehdä seuraavasta syntymäpäivästäsi todella erikoisen, moottorijahdin vuokraaminen voi olla paras vaihtoehto. Se voi varmasti auttaa sinua luomaan upeita muistoja.

Nämä moottoriveneet voivat olla hyviä auttamaan myös lomalla. Ne, jotka omistavat tämän tyyppisiä jahteja, käyttävät niitä purjehtimaan eri kohteisiin. Ne eivät välttämättä sovi matkustamiseen tiettyihin paikkoihin maailmassa sen rungon tyypistä riippuen. Ota vain kaikki tärkeät tekijät huomioon ennen matkan suunnittelua uudella moottoriveneelläsi, ja sinulla on aina hauskaa.